KOMMENTERA GÄRNA | Myten Om Kunskapssamhället
21102
page-template-default,page,page-id-21102,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

KOMMENTERA GÄRNA!

Jag är så nyfiken på vad just du har att säga eller tipsa om – inte minst om jag och andra kan lära oss något nytt! Det är ju trots allt en fördjupad debatt och dialog med fler perspektiv och mer kunskap jag eftersträvar.

 

Du får mer än gärna framföra kritik eller alternativa perspektiv men om du känner en tvingande vilja att anonymt och innehållslöst vräka ut din olust för det ena eller andra så ber jag dig att avstå. Mest för din egen skull eftersom det är en säker väg till ett känslomässigt kick-beroende som kommer att inskränka dina inre friheter och din egen förmåga att som människa uppfatta och tolka din omgivning på ett adekvat sätt. Även känslomässiga beroenden förvandlas lätt till fängelser som är svåra att ta sig ur.

 

Jag utgår därför ifrån att du som kommenterar gör det under eget namn och uppger din mailadress så att vi kan nå varandra eftersom det tillhör lyxen med att leva i en demokrati. Kommentarerna modereras för hand innan de publiceras så att vi med gemensamma krafter kan undvika skräp från robotar och annat. I enstaka fall kan jag acceptera om du vill vara anonym men då utgår jag ifrån att det framgår varför i det du skrivit och självklart kommer jag då också att respektera det. Du behöver inte heller vara orolig för att din information hamnar i orätta händer.

 

Trots att tonen i Myten Om Kunskapssamhället ofta är väldigt personlig ger jag ut bloggen genom mitt bolag mindfield ab, med mig själv, AnnaReet Gillblad som ansvarig utgivare, för att kunna säkerställa det källskydd som yttrandefrihetsgrundlagen ger genom ett utgivningsbevis utfärdat av Myndigheten för Radio & TV.

 

Allt material här skyddas av lagen om upphovsrätt men vill du citera eller dela så är det naturligtvis jätteroligt bara du anger källan. Enklaste sättet att dela artiklarna är att kopiera länken. Då kommer också eventuella bilder med. Du kan också gilla bloggen på Facebook här: https://www.facebook.com/mytenomkunskapssamhallet.se/

 

Vill du visa din uppskattning med mer än glada tillrop eller att skicka en blomma så är du mer än välkommen att göra det genom en gåva!  Swish 123 667 86 43 eller BG 5310-2984        ……hmmmm…jag som älskar blommor …..

 

VARMT VÄLKOMMEN HIT!

 

Ps. I maj 2018 träder EU:s gemensamma regelverk för hantering av personuppgifter, GDPR,  in. Hur hanteras dina personuppgifter här? På enklast möjliga sätt.  När du skriver en kommentar sparas ditt namn och din mailadress på vår server. Bloggen är också genom WordPress kopplad till Google Analytics mest basala tjänst som samlar in information om besökande IP adresser främst för att det skall gå att spåra ett högst eventuellt intrång. Ingen information lämnas aktivt över till tredje part eller används för att andra syften än den dialog vi för här. Eventuella personuppgifter inom ramen för de enskilda blogginläggen betraktas som redaktionellt material med syfte att belysa en händelse eller ett fenomen.